Novosti


Otvoreno tenisko prvenstvo Svete Marije u pojedinačnoj muškoj konkurenciji

U sklopu obilježavanja dana Općine Sveta Marija , proteklog vikenda , 7.-8. kolovoza 2020. održano je Otvoreno tenisko prvenstvo Svete Marije u pojedinačnoj muškoj konkurenciji.
Na turniru je sudjelovao 21 igrač iz Donje Dubrave, Zagreba,Kotoribe , Ludbrega, Varaždina, Oporovca , Goričana te domaćih igrača iz Svete Marije.

Pobjedio je uvjerljivo Simon Majcen , rekreativni ...


DONJI MIHALJEVEC Branko Rogulj osvojio otvoreni turnir Oluja

Otvoreni šahovski turnir Oluja u Donjem Mihaljevcu okupio je 53 sudionika. 
Na turniru su uz međimurska šahiste bili sudionici iz Zagreba, Varaždinskih Toplica, Samobora, Dubrovnika, Buševca, Mača, Križevaca, Novog Virja, Zaboka, Varaždina, Novog Marofa, Svete Nedelja i Koprivnice. Turnir je odigran u sedam kola.
Prvo mjesto sa 6.5 bodova osvojio je Branko Ro ...Obavijest - Ljeto ribe uz Dravu

Obavještavamo sve zainteresirane da se planirana manifestacija "Ljeto ribe uz Dravu", planirana od strane SRK "KLEN" Sveta Marija za 01. i 02.08.2020. godine neće održati zbog trajanja epidemije COVID-19. SRK "KLEN" tih datuma održat će dva ribička natjecanja sa manjim brojem sudionika (30-40) uz poštivanje mjera Stožera.


Tajn ...


Općina Sveta Marija i ove godine zaslužila peticu za proračunsku transparentnost!

Institut za javne financije predstavio je rezultate istraživanja proračunske transparentnosti svih 576 hrvatskih lokalnih jedinica (županija, gradova i općina) koje je provedeno od studenog 2019. do ožujka 2020. godine.


Za potrebe ovog istraživanja, proračunska transparentnost mjeri se brojem ključnih proračunskih dokumenata objavljenih na službenim mr ...Vršitelj usluge pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz individualnih sustava odvodnje na području Općine Sveta Marija

Poštovani, punu obavijest sa cijenama možete pročitati klikom na privitak.

Djelatnost pražnjenja i odvoza komunalnih otpadnih voda iz individualnih sustava odvodnje, što uključuje i pražnjenje i odvoz mulja iz malih sanitarnih uređaja je prema definiciji Zakona o vodnim uslugama dio javne odvodnje.


Individualni sustav odvodnje je tehnički i ...Obavijest o usluzi pražnjenja septičkih


Natječaj za zapošljavanje odgojitelja u projektu za obitelj

Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru projekta ZA OBITELJ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. – Unapređenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, UP.02.2.2.08.0028, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Kockavica Sveta Marija na temelju Članka 26. Zakon ...Natječaj za zapošljavanje odgojitelja u projektu za obitelj
SVE NOVOSTI

Oglasna ploča


Prodaje se građevinsko zemljište u Donje ...
20. sij '20.

Prodaje se kuća u Donjem Mihaljevcu
6. lis '19.

Prodaje se parcela u Donjem Mihaljevcu , Franje No ...
15. srp '19.

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko