Novosti

EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA – Priprema i provedba projekata financiranih iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj - Općina Sveta Marija

EU FONDOVI ZA POTREBE GOSPODARSTVA – Priprema i provedba projekata financiranih iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj18.9.2015.


Ukoliko još uvijek niste usavršili svoja znanja o samostalnoj pripremi projektnih prijedloga za prijavu na pozive za dodjelu sredstava iz fondova EU, učinite to na predstojećoj radionici. Cilj radionice je, osim toga, ukazati i na procese koji prethode i koji slijede samoj pripremi projektnog prijedloga.


S obzirom na to da će cijela radionica biti praktično usmjerena, nakon prvog dijela radionice (24. rujna) polaznici će idući dan (25. rujna) moći dobiti dodatne informacije na individualnim konzultacijama za koje će se moći predbilježiti dan prije na edukaciji.


Mjesto održavanja radionice:


Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22 B


Vrijeme održavanja radionice:


24. rujna 2015. godine, od 9 – 16 sati


Vrijeme održavanja konzultacija:


25. rujna 2015. godine


 


prema unaprijed dogovorenim terminima na radionici


Radionica je namijenjena prvenstveno poljoprivrednim proizvođačima i onima koji se uz poljoprivrednu djelatnost bave i nekim drugim nepoljoprivrednim aktivnostima (turizam, prerada i sl.), proizvođačkim organizacijama i poljoprivrednim zadrugama, jedinicama lokalne i regionalne samouprave itd. Program radionice i obrazac prijave nalaze se u privitku.


Molimo vas da vaše sudjelovanje prijavite najkasnije do 21. rujna 2015. slanjem prijavnog obrasca na adresu: ivan.simunkovic@redea.hr.


Ovo je jedna u nizu od edukacija koje Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira u okviru  programa „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinanciranog od  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.


 


Zbog radova na kanalizaciji, pristup autom do Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) nije moguć preko ulice Bana J. Jelačića. U prilogu se nalazi slika sa uputama.


Molimo Vas da na Sajmištu (zeleni kvadrat) skrenete u novu ulicu pored baraka, preko Stare Vage (narančaste zvijezde), vozite ravno do žičane ograde stare vojarne, uđete kroz ogradu i skrenete po makadamu u prvu ulicu lijevo  (10 m nakon što ste prošli ogradu), između dvije manje zgrade. Vozite ravno 100 m i s skrenete desno  kod zgrade Međimurskog veleučilišta do TICM-a (plavi kvadrat).


 


Privitci:


Upute za ulazak u vojarnu


PROGRAM EDUKACIJE prr


Prijavni obrazac_prr


NATRAG

Oglasna ploča


Prodaje se kuća u Svetoj Mariji
3. 3. tra '18.
OGLASNA PLOČA - ARHIVA

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko