Novosti

Studenti, javite se! Županija daje jednokratne potpore od 500 kuna - Općina Sveta Marija

Studenti, javite se! Županija daje jednokratne potpore od 500 kuna10.2.2016.


Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2015./2016 Upravni odjel za društvene djelatnosti Međimurske županije raspisao jeJavni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2015./2016.


Jednokratna financijska potpora iznosi 500 kuna, dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studentaakademske godine 2015./2016. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.


Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:


– popunjenog i potpisanog obrasca prijave
– preslike osobne iskaznice važeće 1. veljače 2016.
– originala potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2015./2016. u statusu redovnog studenta.


Prijave se šalju poštom na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec s naznakom „za potporu studentima“ do 14. ožujka 2016.


Ovaj poziv, Odluka i obrazac prijave objavljeni su na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr, gdje će biti objavljene i odluke o isplati sredstava.


NATRAG

Oglasna ploča


Prodaje se kuća u Svetoj Mariji
3. 3. tra '18.
OGLASNA PLOČA - ARHIVA

Anketa

Koliko često posjećujete ovu stranicu?
  Redovito

  Često

  Rijetko