Novosti

Advent u Svetoj Mariji - nedjelja za svakoga - Općina Sveta Marija

Advent u Svetoj Mariji - nedjelja za svakoga7.12.2017.


U nedjelju 3. prosinca u ranim popodnevnim satima, a nakon što su dan ranije u Svetoj Mariji i Donjem Mihaljevcu upaljene prve adventske svijeće, je u organizaciji Općine Sveta Marija, odnosno njenog Odbora za turizam, održana manifestacija Advent u Svetoj Mariji.


U vrijeme mira, oprosta i darivanja bilo je to vrijeme da se na jednom mjestu okupe oni najmlađi, njihovi roditelji, bake, djedovi pa čak i oni nešto stariji. Sve je započelo kazališnom predstavom za najmlađe kroz koju je KD Pinklec iz Čakovca u mjesni Dom kulture dovela Petricu Kerempuha. Poslije predstave oni najmlađi, od nulte godine pa do polaznika 4. razreda dobili su posredstvom Općine darove Svetog Nikole.


Ispred Doma kulture održan je Božićni sajam sa svim popratnim sadržajima u kojem su svoje učešće uzele gotovo sve udruge Svete Marije i Donjeg Mihaljevca. Sajmu u prilog išao je sunčani prohladni dan koji je na otvoreno izmamio mnoštvo, a ponuda je bila takva da su se njome mogli zadovoljiti oni od sedme pa do sedamdeset i sedme godine života.


Ovo je druga godina kako Općina Sveta Marija priređuje ovu manifestaciju koja je vrlo dobro prihvaćena.


 • NATRAG

  Oglasna ploča


  Prodaje se kuća u Svetoj Mariji
  3. 3. tra '18.
  OGLASNA PLOČA - ARHIVA

  Anketa

  Koliko često posjećujete ovu stranicu?
    Redovito

    Često

    Rijetko