Novosti

banner7 banner7 banner8 banner9 banner10 banner10 banner11 banner12 banner13 banner14 banner14 banner15 banner16 banner16 banner19 banner17 banner18 banner18 banner20 banner21 banner22 banner23 banner23 banner24 banner25 banner26 banner27 banner28 banner28 banner28 banner28 banner28 banner29 banner29
U Svetoj Mariji osnovana vokalna skupina mladih pod vodstvom Ane Strbad - Općina Sveta Marija

U Svetoj Mariji osnovana vokalna skupina mladih pod vodstvom Ane Strbad11.10.2023.


Unutar Dječjeg crkvenog zbora „Marijina djeca“ u Svetoj Mariji od ovog ljeta formirala se vokalna skupina mladih, koja još nema imena, a vodi ju stalna članica „Marijine djece“ Ana Strbad iz Svete Marije.


Sedmanaestogodišnja Ana Strbad dugogodišnja je ljubiteljica pjevanja, koja od svog trećeg razreda osnovne škole pjeva u zborovima, a redovito je sudjelovala i u natjecanjima „Mali pjevači i manekeni“ u Svetoj Mariji. Danas je učenica 3. razreda Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu.


– Na osnivanje vokalne skupine mladih došla sam u razgovoru s voditeljicom zbora „Marijina djeca“ Suzanom Karloci Kvakan, jer nam je želja bila pjevati ozbiljnije pjesme na susretima mladih – rekla je Ana.


Tako je ona, zajedno s najstarijim članicama zbora „Marijina djeca“ – Reom Mustač, Lanom Kranjec, Juditom Herc, Dorom Papak, Reom Mustač, Mijom Pintar, Tenom Panić, Pavlom Igrec i Zarom Horvat, sada dio i nove, vokalne skupine mladih, koje će svojim iskustvom, trudom i voljom svakako činiti još jedan važan pjevački tim koji će uveličati mise, proslave i sve važne susrete ovog kraja.


U svemu tome značajno će im pomoći i članica Tena Panić iz Donjem Mihaljevca, u općini Sveta Marija i šire poznata po prekrasnom glasu, učenica 1. Gimnazije u Varaždinu kao i Glazbene škole u Varaždinu – solo pjevanje, a koja također svira klavir te na izvedbama vokalne skupine mladih nastupa i kao klavijaturistica i kao pjevačica.


Djevojke pozivaju zainteresirane mlade u dobi od 15 godina nadalje, da se prijave i budu dio ove vokalne skupine mladih!


Bravo, cure, i sretno!


Izvor: https://medjimurski.hr/u-svetoj-mariji-osnovana-vokalna-skupina-mladih-pod-vodstvom-ane-strbad/


 • NATRAG
  banner1 banner1 banner2 banner3 banner4 banner5 banner6

  Oglasna ploča


  Prodaje se kuća sa vrtom u Donjem Mihaljevcu
  19. tra '24.

  Prodaje se kuća sa dvorištem
  1. lis '23.

  Prodaje se zemljište, voćnjak 813 m2 sa ...
  25. tra '23.

  Anketa

  Anketa:
  Koliko često posjećujete ovu stranicu?
    Redovito

    Često

    Rijetko

  upis